Ingredienser

400 g strimlet kyllingkjøtt
200 g penne pasta
100 g makadamia nøtter
2 stk egg
2 dl fløte
salt og kvernet pepper
ca.4 ss parmesan eller lagret gaudaost
1 ss nøytral olje

Fremgangsmåte

1. Kok opp rikelig med vann og tilsett penne pasta. Følg koketiden på pakken.
2. Sil fra vannet når pastaen er ferdig og skyll raskt i kaldt vann for å stoppe kokeprosessen.
3. Mens pastaen koker, stek kyllingstrimlene raskt i en panne. Bruk nøytral olje. Like før de er ferdige tilsett macadamia nøtter. Ha på salt og pepper.
4. Visp sammen egg og matfløte.
5. Pasta, nøtter og kyllingkjøttet blandes i kjelen og slå egg og fløte blandingen over. Varm opp under omrøring slik at egg og fløte blandingen tykner. Smak til med litt salt og pepper.

Server kylling og pasta macadamia med revet parmesan eller osterester.

Tips: Her kan man også tilføre grønnsaker hvis man ønsker det.