Weber grill i posen?

Våren er her og hva er vel bedre enn å komme seg ut og nyte vårværet? Den Lille Nøttefabrikken gir bort 30 stk Weber Smokey Joe® Premium bærbar kullgriller! Nøtter er den perfekte snacksen til grillkosen, og et litt sunnere alternativ. Du vinner om du finner et kort oppi posen (se konkurranseregler).

 

Regler og vilkår / Konkurranseregler

 

Deltakelse

Konkurransen er avgrenset til kampanjeperioden, som er fra 01.05.18 – 31.09.18.

Du deltar ved kjøp av et av produktene som er med i konkurransen. Produktene som er med i konkurransen er tydelig merket med en etikett på posen, og gjelder Nøtti Frutti 350g, Nøtti Frutti 360g, og Spesial 270g fra Den Lille Nøttefabrikken.

Du må minimum være 15 år for å kunne delta i konkurransen.

Ansatte i Brynild Gruppen, deres familiemedlemmer og personer som er knyttet til administrering av konkurransen er automatisk utelukket fra å vinne premien.

Konkurransen er kjøpsbetinget.

 

Vinner

Vinneren må ved funn av kodelapp sende mail til konkurranse@brynildgruppen.no med den unike koden og bilde av kodelappen for å verifisere seg som vinner. Vi trenger også fullt navn og adresse samt en skriftlig bekreftelse på at konkurransevilkårene er lest og forstått.

 

Premier

Premiene i konkurransen er 30 stk. Weber Smokey Joe® Premium bærbar kullgrill (veil. 799 kr)

Premien kan ikke byttes.

 

Personopplysninger

Dine personopplysninger vil kun bli anvendt for å kunne administrere konkurransen, deretter slettes de.

For spørsmål om personopplysninger eller andre spørsmål vedrørende kampanjen, ta kontakt med forbrukerservice@brynildgruppen.no