MACADAMIA
Dronningen av nøtter fra Australias østkyst – ekstra smaksrike.
Macadamianøtten representerer noe av det beste naturen har å by på og er nøtteelskernes egen favoritt. Macadamianøtter høstes hvor en perfekt blanding av klima, stabile temperaturer og mye nedbør gjør nøttenes dronning så god som den bare kan bli.
Macadamianøtten er rik på umettet fett. Ved å erstatte mettet fett med umettet fett i kosten bidrar det til å opprettholde normale kolesterolnivåer i blodet.
I vår jakt etter verdens beste nøtter er det ett spørsmål vi alltid stiller oss selv. Hvor kommer nøttene fra? God kvalitet starter med best mulig råvarer. Det er det som er den lille forskjellen.

INGREDIENSER
Macadamianøtter.
Produktet kan inneholde spor av melk, andre nøtter og peanøtter.
NÆRINGSINNHOLD Pr. 100 g
Energi | 3004 kJ/718 kcal |
Fett | 76 g |
– mettede fettsyrer | 12 g |
– enumettede fettsyrer | 59 g |
– flerumettede fettsyrer | 2 g |
Karbohydrater | 5 g |
– sukkerarter | 5 g |
Protein | 8 g |
Salt* | 0,013 g |
* Saltinnholdet skyldes utelukkende naturlig forekommende natrium.
Vitaminer og mineraler:
Thiamin | 1,195 mg | 109%** |
Niacin | 2,473 mg | 15%** |
Vitamin B6 | 0,275 mg | 20%** |
** = Prosent av referanseverdi